Започна срещата на контактната група, оглавявана от и Соломон Паси,

...
Започна срещата на контактната група, оглавявана от и Соломон Паси,
Коментари Харесай

Контактната група Плевнелиев-Паси се срещна с ДПС

Започна срещата на контактната група, ръководена от и Соломон Паси, с представители на ПГ на Движение за права и свободи. Движението се съставлява от Йоран Цонев и Хамид Хамид.

" За нас е чест и отговорност да откликнем на тази покана за разговор. Самият факт, че първата политическа мощ избра вас, е задоволително явен знак, който разчитаме по този начин: в тези комплицирани времена отговорността ни пред народа за изхода от политическата рецесия е извънредно огромна. Вторият знак, който разчитаме, е че с вашето наличие държавното управление, което би трябвало да формираме в изискванията на яростна война и експанзия на Русия против Украйна, че нашата преданост и интензивност в организациите, в които членуваме - европейските ни сътрудници и НАТО, би трябвало да бъде изведена пред скоби ", съобщи Йордан Цонев при започване на срещата, представен от Българска национална телевизия.

благодари на депутатите от Движение за права и свободи, че са откликнали на поканата и изрази подготвеност за правилен, почтен и открит разговор в търсене на пресечни точки сред партиите, поканени от контактната група.

В събота срещи бяха извършени с ГЕРБ-СДС, по чиято самодейност се сътвори този формат и с " Български напредък ".

" Продължаваме Промяната ", " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България " отхвърлят присъединяване в тези договаряния, а " Възражане " не са поканени на този тип съвещания.

Тази седмица президентът се чака да стартира съвещания с партиите в Народното събрание преди да връчи първия мандат.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР