Започна срещата на акад. Николай Денков и Продължаваме промяната“ с

...
Започна срещата на акад. Николай Денков и Продължаваме промяната“ с
Коментари Харесай

ПП се срещат с БСП, ДБ, ДПС и Български възход, ГЕРБ дойдоха, за да откажат диалог

Започна срещата на акад. Николай Денков и " Продължаваме промяната “ с представители на парламентарно показаните партии.  На срещата участват представители на Политическа партия, ГЕРБ, Демократична България, " Български напредък “, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Отсъстват представители  на " Възраждане “.

" Щастлив съм, че толкоз партии се отзовахте. Целта на срещата е да се обсъдят целите, тъй че да се сформира държавно управление, което да ръководи страната устойчиво. Преди няколко дни изпратихме покана за всички партии, в която изложихме целите ни за обществената политика, подпомагането на бизнеса, както и приемането ни в Шенген и Еврозоната. Всички вие споделяте тези цели. Главна цел ни е да приказваме за това какви цели ще ни обединят и всяка партия да добави свои оферти ". Това съобщи акад. Николай Денков, номинираният за министър председател от Политическа партия, съобщи БГНЕС. 

" Струва ми се, че влизате в роля на кукла на конци и зад вашия необятен научен облик стоят номинациите, които и през вчерашния ден и през днешния ден обявихте в ефирен ефир. Считаме, че хора които през 8-месечно ръководство потвърдиха, че не могат да се оправят в държавно управление, не могат и в този момент да го създадат. Бил сте министър в наше държавно управление, откакто сте избрали да участвате в други държавни управления имате свои качества. Силно ни тормози обаче, че в стратегия без ясни констатации вие търсите разговор за разискване на бъдещи обединения. Участието ни в такива диалози се изчерпва до тук ”, това съобщи Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР