Започна седмият сезон на предаването за имитации Като две капки

...
Започна седмият сезон на предаването за имитации Като две капки
Коментари Харесай

Попиляха Рачков и Зуека с негативни коментари заради нелепа пародия

Започна седмият сезон на предаването за фалшификати " Като две капки вода “. В началото на предаването, което обичайно се излъчва по Нова телевизия, водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека се въплътиха в облиците на починалия вокалист на рок групата " Queen “ - Фреди Меркюри и китаристът Брайън Мей. И двамата обаче изглеждаха повече от пародийно в облиците, написа Блиц.

Те извършиха безконечния шлагер на групата " Бохемска рапсодия “. Това несъмнено бе отпратка към " Оскарите ", където Реми Малек, който изигра Меркюри в едноименния филм, сграбчи наградата за най-хубав артист, само че се претрепа свиреп, откакто взе статуетката. Заради грубата им подигравка обаче мрежата напряко кипна. В формалната фейсбук страница на предаването почитателите на реалитито напряко съкрушиха Рачков и Зуека, както и продуцента на предаването Маги Халваджиян.

Ето част от гневните мнения (публикуваме ги без редакторска намеса):

" Как не ви е позор!! Това не е реплика. Това не е подигравка. Това е цялостна дивотия. Грозна картинка. Пошла. Тъпа. Фреди Меркюри не заслужава сходно отношение. Зрителите ви не заслужават сходна дивотия. Не всички се смеем и се радваме на тъпотии. Минахте всевъзможни граници “, написа Tsveti.

" Тук има приключени олигофрени, които просто не могат да се забавляват. Надявам се множеството да сте тролове, тъй като другояче жална ни майчица... “, споделя Велко.

" Фалстарт! Абсолютна подигравка с облика на великия Фреди Меркюри “, гневи се и Светла.

  " Вие съществено ли смятате, че това което одеве излъчихте е смешно??? Няма такава долнопробност! Смешници! Направо се Осрахте този път! “, безапелационна е Polina.

" Отвратителна подигравка! Поне Зуека се беше отнесъл съществено към облика на Брайън Мей. За разлика от другото неразбирателство..... “, споделя пък Кристиана.

" Жалко, че ви го няма другото жалко предаване, че да си дадете един скункс за тоя безспорен гаф “ – е мнението на Виктор.

" СМЯХ, НА ГЬРБА НА ЕДИН ВЕЛИКАН,,,,,КОЛКО ЖАЛКОО “, споделя Стефан.

" Господин Халваджиян, с простотията, която направихте с Куин показахте не професионализъм, жанр, артистизъм и усет. Показахте че сте характерен представител на актуалната народопсихология - дай на хората сеир, евтини номера, тъпотии и печели пари от това, а след това хвърлай умни разсъждения в пространството, с цел да си мислим, че в действителност сте огромен човек и, че сте доста готин “, споделя Tsveti.

" Тази насмешка с Фреди ви обезпечи един фен в мое лице,който няма да ви гледа! Успех на участниците и нека най-сетне убедите Рачков да се откаже като водещ, седем сезона лиготии стигат! “ – е мнението на Hristiqn.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР