Започна рехабилитацията на пътя Исперих - Пристое. Превантивният ремонт на

...
Започна рехабилитацията на пътя Исперих - Пристое. Превантивният ремонт на
Коментари Харесай

12 300 000 лева инвестират в ремонт на пътя Исперих - Пристое

Започна рехабилитацията на пътя Исперих - Пристое. Превантивният ремонт на сектора с дължина 20,200 км. е на стойност 12 300 000 лв., оповестиха от регионалната администрация.

С дейностите е зает консорциумът, който поддържа пътищата в област Разград, в който вземат участие три компании. Те са си разпределили шосето на три равни сектора и ще правят ремонта по едно и също време по цялото трасе, като няма да се постанова прекъсване на придвижването.
В Исперих текат поправки и на улиците "Ахинора " и "Александър Стамболийски ".

Възстановяването на съществени пластове на уличната настилка, полагането на нов асфалтобетон, подмяната на остарели улични бордюри се прави със средства от финансовите разноски на община Исперих, прецизират от регионалната администрация.

Ремонтните действия на пътищата са инспектирани през днешния ден от регионалния шеф Гюнай Хюсмен.

Вследствие на сигнали от жителите на обитаемоте места в региона още при започване на мандата си той и националният представител Десислава Атанасова поеха ангажимент да се търсят средства за ремонт на пътния сектор Исперих - Пристое и няколкократно поставяха пред управленията на Министерството на районното министерство и Агенция "Пътна инфраструктура " въпроса за нуждата от незабавен ремонт.

Областният шеф апелирал компаниите, извършващи ремонтни действия в района, да работят качествено и съгласно положителните практики в тази сфера. Той припомнил, че идващото шосе, за чийто ремонт се търси финансиране, е Разград - Кубрат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР