Започна рехабилитацията на 46.7 км от второкласния път Русе –

...
Започна рехабилитацията на 46.7 км от второкласния път Русе –
Коментари Харесай

Започна ремонтът на 47 км от пътя Русе - Кубрат за над 45 млн. лв.

Започна рехабилитацията на 46.7 км от второкласния път Русе – Кубрат за над 45 млн. лева, заяви организация " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Той е главната пътна връзка сред областите Русе, Разград и Силистра и първокласните пътища Русе - Варна, Силистра - Шумен и второкласния път Кубрат – Разград.

" Ние от организация " Пътна инфраструктура " с огромно внимание и сила работихме по този план, с цел да може строителните работи да стартират в обещаните периоди ", сподели проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на АПИ на символичната първа копка. По думите му с осъществяването на плана районът ще придобие една дейна пътна връзка, която ще даде развиване на социално-икономическия живот.

Ремонтът на пътя се финансира по оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 година посредством Европейския фонд за районно развиване и националния бюджет.

Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи е 10 месеца. Надявам се за летния сезон следващата година обектът да е приключен, сподели проф. Асенов. За по-бързото осъществяване на плана трасето е разграничено на два лота.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР