Започна работният обяд на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов

...
Започна работният обяд на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов
Коментари Харесай

Борисов към Вучич: Сърбите са добре дошли на нашето море

Започна работният обяд на министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и президента на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. във Велико Търново. Борисов и Вучич показаха задоволство, че динамичността на връзките сред България и Сърбия е на нужното равнище, даже и в изискванията на зараза от COVID-19.

Премиерът Борисов означи мобилизацията на страната ни в битката против ковид, както и смисъла на солидарността и взаимопомощта сред страните в изискванията на пандемия. Министър-председателят подчертава върху бързата метаморфоза в българското произвеждане, тъй че то да стартира направата на защитни средства за борещите се на първа линия против болестта. Обезпечавайки българските потребности за малко време, страната ни имаше опция да окаже поддръжка и на други страни, в това число Сърбия. В удостоверение на другарските връзки и в дух на взаимопомощ при започване на месец май България направи подаяние от 132 защитни комплекта за медицинския личен състав на първа линия в здравните домове на Босилеград и Цариброд, в лечебните заведения в Пирот и Сурдулица, в медицинския център в Звонци. Подготвя се и ново подаяние.

Борисов и Вучич във Велико Търново - уважиха Св. Сава

Министър-председателят Борисов посочи смисъла на туристическия сезон и обмена на туристи със Сърбия. Премиерът означи, че страната ни ще започва летния сезон при съблюдаване на здравните условия и уточни, че от през днешния ден се отстранява наложителната 14-дневна карантина за пасажери от множеството страни от Европейския съюз, както и за други страни, в това число Сърбия.

,,Гостите от Сърбия са добре пристигнали да посетят нашето море и планини'', съобщи министър председателят Борисов.

В рамките на работния обяд министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи, че България постоянно е изразявала кардинална поддръжка за европейския път на Сърбия. Като удостоверение на тази политика, в последните четири години страната ни е предоставила безплатна финансова поддръжка по програмата Официална помощ за развиване от 2,5 милиона лв., като ще продължи да го прави и в бъдеще.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР