Започна протестът на "Демократична България" пред сградата на Министерския съвет.В

...
Започна протестът на "Демократична България" пред сградата на Министерския съвет.В
Коментари Харесай

Демократична България иска оставката на Борисов заради срастване на държавата и мафията

Започна митингът на "Демократична България " пред постройката на Министерския съвет.

В своето изказване съпредседателят на извънпарламентарната съпротива Христо Иванов заяви, че митингът е за оставката на премиера Бойко Борисов. "Борисов би трябвало да поеме отговорност, че резервира защитата от НСО на Доган и Пеевски. Насочваме се към Съдебната палата, с цел да желаяме оставката на основния прокурор Иван Гешев. Той наруши конституцията на страната, организирайки рейд в президентската институция ", съобщи Христо Иванов.

По думите му президентът Радев е бил осъден обществено, тъй като е посмял да каже истината - гардовете на НСО охраняват Доган и Пеевски без причина. "Това е част от срастването на българската страна и мафията. Доган и Пеевски имат потребност да показват, че те са страната, че силата е в тях, че са над закона ", сподели още някогашният правосъден министър от второто държавно управление на Борисов.

Иванов сподели, че прокуратурата работи изборно, тъй като не е проверила държавната вила, от която са изтекли фотоси, които демонстрират "пачки с евро и злато за до 2 млн. "

Той разкритикува водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която се включи в митинга пред постройката на президентството по-рано през днешния ден. "Тя не сподели нито един път името Гешев, не загатна нито един път прокуратурата. Изглеждаше като човек, който е пристигнал да прави молебен за хубаво време, тъй като не назова повода, която я е извела на това място. Това са политици, които преди седмица, когато Гешев показа отчета за активността на прокуратурата, не са му задали нито един въпрос ", съобщи Христо Иванов.

Иванов добави, че Гешев е бухалка, намерено е застанал на страната на сараите. "Оставка, каскет! Оставка, бухалко! ", приключи Иванов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР