Започна програмата за летни студентски стажове в държавната администрация. По

...
Започна програмата за летни студентски стажове в държавната администрация. По
Коментари Харесай

Държавната администрация си търси 1 145 стажанти

Започна програмата за летни студентски стажове в държавната администрация.
По програмата са оповестени 1 145 свободни стажантски позиции в общо 43 професионални посоки.

Най-много стажанти са оповестени по направление " Икономика ". Младите икономисти ще се борят за 394 стажантски места в администрацията. След това по стажантски позиции се подреждат направленията " Право " с 145 позиции, " Администрация и ръководство " - 140 места, " Архитектура, строителство и геодезия " - 64 позиции, и " Информатика и компютърни науки " - 47 позиции.

В програмата могат да вземат участие всички жители на България, които се образоват във висши учебни заведения в страната или чужбина. Кандидатстването, първичния асортимент и класирането на претендентите се прави напълно онлайн на Портала за студентски стажове в държавната администрация.

За да могат да аплайват за стаж в държавната администрация, студентите би трябвало да се записват в системата и да си основат профил в портала. След това те би трябвало да решат онлайн тест. Кандидатите ще могат да избират до 5 стажантски позиции за стаж.

Крайният период за кандидатстване по програмата е 22 април 2018 година.

Стажовете ще се проведат в границите на трите летни месеца: юли, август и септември. Продължителността им е сред 10 и 45 работни дни. Всеки сполучливо приключил стажа си студент ще получи Удостоверение за извършен стаж и Оценка на добитите по време на стажа умения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР