Започна преиздаването на карти за безплатно пътуване на деца до

...
Започна преиздаването на карти за безплатно пътуване на деца до
Коментари Харесай

Преиздават безплатните карти за пътуване на деца до 7 години

Започна преиздаването на карти за гратис пътешестване на деца до 7 години, оповестяват от компания “Хебър Бус “, изпълняваща публичния транспорт на пасажери в Пазарджик. Ангажимент на родителите е до края на януари да извадят нови карти - те се подменят при започване на всяка година.

Независимо къде са издадени, картите за гратис пътешестване на децата до 7 години важат за вътрешноградския автобусен, тролейбусен, трамваен превоз в цялата страна, в това число метрополитена, като се изключи профилираните и инцидентните транспорти. Картите са годни една календарна година, а в годината, в която детето навършва 7 години – до рождения му ден.

Важно е да се знае, че неналичието на такава карта задължава превозвача да таксува детето с цената на билета за транспорт, предвид на неговата застраховка - припомнят още от компанията транспортьор.

Картите е издават при показано копие от акт за раждане и документ за идентичност на родителя или настойника, удостоверяващи възрастта на детето и непрекъснатия или сегашния адрес на родителя/настойника. Това може да стане в Бюрото за абонаментни карти на улица „ Екзарх Йосиф “ (на спирката пред Младежкия дом в Пазарджик).

За облекчение на родителите и тази година представители на компанията ще дават на място в детските градини полагащите се на децата транспортни документи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР