Започна поетапно изключване на отоплението в столицата. Това става ясно

...
Започна поетапно изключване на отоплението в столицата. Това става ясно
Коментари Харесай

Започна поетапно изключване на отоплението в столицата

Започна поетапно изключване на отоплението в столицата. Това излиза наяве от известие в уеб страницата на " Топлофикация София ".

Всички компании за дялово систематизиране са известени, а процесът на прекъсване на парното се чака да завърши до 28 април .

Потребителите ще бъдат в допълнение осведомени от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на докладите. " Топлофикация София " приканва потребителите в границите на отчетния интервал да обезпечат достъп до всички жилища, в това число и до жилищата, в които отоплителните тела не се употребяват или са свалени. Проверката и докладът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще дадат опция на топлинните счетоводители да изготвят правилно и в период изравнителните сметки, без да се постанова да бъдат неведнъж преработвани заради по-късни доклади в обособени жилища.
 Отлагат прекъсването на парното в София
Отлагат прекъсването на парното в София

Причина е захлаждането в идващите дни

Всички клиенти имат право на две дати за безвъзмезден доклад на уредите от топлинните счетоводители. Ако нямат опция да обезпечат достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят спомагателна дата за самостоятелен доклад, която се заплаща съгласно ценоразписа на съответната компания за дялово систематизиране.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР