Започна подписка в село Дебръщица с настояване за изграждане на

...
Започна подписка в село Дебръщица с настояване за изграждане на
Коментари Харесай

След тежката катастрофа искат легнали полицаи в Дебръщица

Започна подписка в село Дебръщица с гледище за създаване на " легнали служители на реда " по пътя, пресичащ обитаемото място. Тя стартира ден откакто при тежка злополука в понеделник умря жена, а други трима остават болничното заведение в Пазарджик.
Автомобилът се врязал в дамите на тротоара към 19 часа на 25 май. Все още се обясняват аргументите, заради които 45-годишната шофьорка се е разсеяла и е блъснала хората. В колата дружно с нея са пътували 7-годишното й дете и мъжът, с който живее.
" Специално, в нашето село би трябвало на всеки 100 метра да има легнали служители на реда, които да бъдат и високи. На права, близка до локалния магазин, се развива огромна скорост, а видимостта е дребна и се правят изпреварвания ”, уточни локален гражданин пред Нова тв.
Хора от Дебръщица обясниха, че в обитаемото място са се случвали доста произшествия. " Преди години момиче пострада по същия метод - на тротоара. Тук се кара доста мощно и считам, че легналите служители на реда ще окажат позитивен резултат ", описа различен живеещ в село Дебръщица.
 
През 2015г. е имало легнали служители на реда в селото, изясни кметът Лаатинка Вълчева. Намирали са се при започване на обитаемото място и пред детската градина. " 2017 година по разпореждане на АПИ бяха отстранени без пояснение. На мястото, където се е случил трагичният случай, не са вземани сходни ограничения. Там би могло да бъде сложена мантинела, тъй като има изострен завой ”, изясни още тя.
Шофьорка опустоши 4 възрастни дами на тротоар, едната е загинала
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР