Започна петият сезон на най-хитовото готварско шоу в България –

...
Започна петият сезон на най-хитовото готварско шоу в България –
Коментари Харесай

Пореден рекорд за NOVA – стартът на Hell’s Kitchen България беше регистриран като най-успешния за предаването

Започна петият сезон на най-хитовото готварско шоу в България – Hell's Kitchen. Стартът бе даден нощес с епични кулинарни борби и доста напрежение в кухнята на началник Виктор Ангелов.

Регистрираните публични пийпълметрични данни регистрират аудиторен дял на NOVA по време на предаването от 38,3% измежду феновете в дейна възраст (18-49 г.). Това прави първият епизод на петия сезон на Hell‘s Kitchen България най-гледаният старт на предаването в цялата негова история. За поредна вечер от пролетния ефирен сезон, NOVA е водач със сериозна преднина пред всички останали малките екрани в страната. Резултатът на втората телевизия в класацията в същия часови пояс е доста по-нисък.

Почти идентични са и записаните пийпълметрични данни и в другата съществена целева група на NOVA – хората на възраст сред 18 и 59 години. Разликата, по отношение на втората телевизия в класацията, още веднъж се резервира.

Още със старта на новия сезон началник Виктор Ангелов съумя да шокира новите 18 участници с ненадейно систематизиране на тимовете – не мъже против дами, а млади против по-възрастни. В първия епизод на формата беше показан и звездният тим от 8 известни персони – интернет сензацията Виктория Капитонова, едно от обичаните лица на NOVA Десислава Банова-Плевнелиева, телевизионната легенда Къци Вапцаров, поп-фолк дивата Роксана, културистът Емануел Июджи, певицата Камелия Воче и звездата от “Игри на волята ” Мирослава Профирова.

В началото на първия епизод, излъчен нощес, готвачите от синия и аления тим разполагаха с 45 минути, с цел да подготвят най-хубавото си ядене, с което да впечатлят началник Ангелов. В първия кулинарен двубой младостта и дързостта надвиха над опита. По-възрастните участници се провалиха зрелищно и излъчиха двама номинирани за експресно преследване – учителката от гр. Ямбол Ива Петкова и най-възрастният участник в петия сезон – готвачката от гр. Берковица Клавдия Ангелова, която влезе в Кухнята на Ада със своя наследник Асен.

Младите спечелили нямаха време да честват, тъй като съвсем незабавно се изправиха против тима на известните. Звездите се показаха ослепително и завоюваха специфичната борба. Така тимът на младите също излъчи двама участници за изпъждане – 18-годишната Цветомира Стоянова и Венелин Цветков, който е имал шанса да готви в ресторант със звезда " Мишлен ".

Четиримата номинирани получиха опция да завоюват още веднъж своите готварски куртки с предизвикателство, което беше показано от Дани Спартак – победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България. Ива и Венелин демонстрираха предимство благодарение на съотборниците си и съумяха да върнат своите куртки.

Във втория епизод на Hell's Kitchen България, който NOVA ще излъчи довечера от 20:00 часа, следва да стане ясно и кой ще бъде първият изпъден участник от петия сезон на кулинарния формат.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на   и 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР