Започна обратното броене до фестивала за електронна музика, познат и

...
Започна обратното броене до фестивала за електронна музика, познат и
Коментари Харесай

Остават шест дни до SOLAR с Paul Kalkbrenner и Richie Hawtin

Започна противоположното преброяване до фестивала за електронна музика, прочут и обичан от хиляди българи и чужденци. Единственият SOLAR за годината, който ще се организира на летище София кани две митове и дава обещание едно по-различно празненство за ценители. Paul Kalkbrenner, Richie Hawtin и Liubo Ursiny ще се качат зад построения пулт в нощта на 6 юли (събота) по покана на YALTA CLUB.

Точно след шест дни ще танцуваме и ще чуем специaлния DJ сет на именития Paul Kalkbrenner. Диджеят, свирил пред 400 000 души на 25 годишния празник от рухването на Берлинската стена, изиграл ролята на Ickarus във кино лентата Berlin Calling и създател на саундтрака към кино лентата " Sky and Sand " идва за първи път в България. Феновете, които го чакат от години, най-сетне ще могат да се допрян до изпълнените му с сила композиции - онлайн.

Не единствено, че ще имаме удоволствието да посрещнем Kalkbrenner за първи път в София, само че дружно с него ще бъде и още една международна водеща фигура в електронната музика - Richie Hawtin. Той е Plastikman, притежател на лейбълите Plus8 и Minus, както и основател на празненствата ENTER и се завръща в България за най-мащабното събитие за годината. Последно видяхме Hawtin по време на новогодишния INTERSOLAR 2019, където канадецът за следващ път взриви публиката с динамичния си сет.



Вечерта няма да мине и без присъединяване на Liubo Ursiny, който през годините е делил сцена с имена като Chris Liebing, Hernan Cattaneo, Danny Howells, Richie Hawtin и Dubfire.

Паркът на летище София, където посрещнахме първото юлско слънце по време на SOLAR Morning 2018 се потвърди като една по-различна празненство локация, носеща лятно въодушевление и непостижим фестивален дух. Специално построена сцена, светлинни и образни резултати чакат гостите на най-очакваното събитие, тази събота.

Купи билети за SOLAR в парка на летище София в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg

Повече информация можете да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР