Започна нова кампания за набиране на средства за лечението на

...
Започна нова кампания за набиране на средства за лечението на
Коментари Харесай

Да помогнем на Теодор да победи рака

Започна нова акция за набиране на средства за лекуването на 14- годишният Теодор Велинов, оповестява " Дарик ".

``
реклама

Той е диагностициран с остерсарком на бедрената кост-силно нападателен рак на костите. Ето какво написаха околните на Теди в една от обществените мрежи:
„ Скъпи другари,искам да споделя голямата си болежка, която съпътства нашето семейство.Детето ни-Теодор Велинов е на 14 години и е от град Кюстендил.Беше диагностициран на 6 май с ОСТЕОСАРКОМ на бедрената кост-силно нападателен рак на костите.Направихме 2 химиотерапии в ИСУЛ гр.София.В България нямахме шансове за лекуване и заминахме за Германия за избавяне на крачето от ампутация.Направихме 6 курса химиотерапия и след всички изследвания-ЯМР, 5 скенер,чухме най-страшното развиване на заболяването, а точно това, че е засегнала бедрената кост -15см.Тогава единствения късмет да оцелее нашето дете, бе да му ампутират крачето над коляното. Ужасите, който изживяхме беше неизразим.На 28 август беше направена хирургическа намеса.С него работеха-психолози, педагози, физиотерапевти и ние с татко му бяхме неразделно до него.Психологическата контузия беше доста страшна и непреодолима.С времето успяхме да убедим детето си, че най-страшното е отминало и предстой въстановителен интервал.След ампутацията ни насрочиха още един цялостен курс химиотерапия.След това продължава физиотерапията и слагането на краткотрайна протеза за 6 месеца.Нея ще я имаме, когато разреши крачето.Започнахме първата следоперативна химиотерапия, само че нея я понесе доста тежко.Чувства се отпаднал и това ни смазва с всеки един отминал ден.Наложи се да му прелеят тромбоцитна маса,поради ниските индикатори на тромбоцитите. Сега се възвръща след нея и ни предстой 2 химиотерапия.
ОБРЪЩАМ съдебна експертиза КЪМ Върховен административен съд МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, ЗАЩОТО РАЗХОДИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ТЕДИ СА НЕПОСИЛНИ ЗА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО.ХЕЛП КАРМАТА НЕ ПОКРИВА-КВАРТИРА, ПРЕВОДАЧ И ДРУГИ СЪПЪТСТВАЩИ ЛЕЧЕНИЕТО. НИЕ НЕПРЕКЪСНАТО съдебномедицинска експертиза ОТ КЛИНИКАТА В КЛИНИКА И ПРАВИМ ИЗСЛЕДВАНИЯ, КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО съдебна експертиза СЛЕДЯТ. 
С ВАША ПОМОЩ НИЕ МОЖЕМ ДА УСПЕЕМ И НАШЕТО ДЕТЕ ДА ПРЕБОРИ РАКА. 
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! 
НЕКА НАШЕТО МОМЧЕ ИМА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СБЪДНЕ СВОИТЕ МЕЧТИ И ДА БЪДЕ ОТНОВО СРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ СИ. НЕКА съдебна експертиза ВЪЗВЪРНЕ УСМИВКАТА НА НЕГОВОТО ЛИЦЕ ”

МОЛЯ, СПОДЕЛЯЙТЕ КАМПАНИЯТА НИ, ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА. 
ЗА ДАРЕНИЕ:БАНКА ДСК 
BG 47 ST SA 93 0000 2075 7923
PAYPAL: me/teodorvelinov

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР