Започна най-голямото дигитално събитие у нас - Webit. Форумът събира

...
Започна най-голямото дигитално събитие у нас - Webit. Форумът събира
Коментари Харесай

Webit: Започна най-голямото дигитално събитие у нас

Започна най-голямото цифрово събитие у нас - Webit. Форумът събира на едно място най-хубавите български и задгранични специалисти в региона на цифровия маркетинг, обществените медии, нововъведенията и дизайна.

Как те могат да подобрят качеството на живота, какъв е резултатът от виртуалната действителност в опазването на здравето и по какъв начин се притеглят повече продажби - това са единствено част от тематиките на цифровия фестивал?

В бъдеще посредством технологията хората ще могат да откриват всякаква физиологична и психическа информация за други хора

„ Какво ще се случи най-много с изкуствения разсъдък и по какъв начин той ще промени животът ни напълно. Те ще чуят от тази сцена, че до 6 години ние ще имаме съгласуваност, сред нашия кортекс и клауда и ще можем да трансферираме от главата си към цифровото пространство “, съобщи Пламен Русев – създател на Webit, вложител.

„ Защо е значимо подобен конгрес да се случва в Българя. За да покажат на всички тези вложители, които са кацнали през днешния ден тук в София, какви са опциите за вложения в България “, сподели Аниела Русева –генерален шеф на Webit.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР