Започна Национална среща на ГЕРБ за европейските избори през май.

...
Започна Национална среща на ГЕРБ за европейските избори през май.
Коментари Харесай

Борисов: Бързо забравиха хората какво сме направили

Започна Национална среща на ГЕРБ за европейските избори през май. На нея участват депутати, министри, ръководители на локални структури, еврокомисарят Мария Габриел, министър председателят Бойко Борисов и други, заяви bTV.

„ Бързо не помниха хората какво сме създали, тъй като го направихме бързо. И по тази причина бързо не помниха. Не би трябвало да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали, и здравите структури. Ако потегли по градовете, кмет по кмет, няма град без нещо, което не е направено. В същото време сме толкоз мощни, а ви няма имунитета и съпротивителната мощ “, разяснява министър председателят Бойко Борисов.

„ Задавам си за мен въпроса – за какво сме първа политическа мощ, за какво обаче и нашата поддръжка понижава? Да, износваме се. Но от първото държавно управление единствено аз и Томислав Дончев сме още в държавното управление. Всеки ден се приказва за корупция. Защо? Ако вие не си вземете ограничения да си почистите къщичките по места, рано или късно това ще избие – дали суджук или друго, ще избие. Ние би трябвало да внимаваме доста дали не сме се трансформирали в нещо такова, за което ни упрекват и в случай че не сме – да не го допуснем. Всеки един би трябвало да се замисли – за какво ни избраха преди 10 години, за какво ни връщаха всякога. Всеки би трябвало да си намерения къде има неточност, в това число и аз. В момента най-корумпираните хора приказват за корупция”, добави министър-председателят.

„ Да сме втори е резултат, който не би трябвало да чуваме. ГЕРБ е единна и мощна, тъй като имаме приет водач в Европа - Бойко Борисов. Тази година за нас няма лято, за нас е време за непоклатимост. Можем да я покажем единствено при отличен резултат на европейските избори “, уточни водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

На форума в НДК Националният избирателен щаб показа събитията и организационни действия в предизборната акция на ръководещата партия.

„ Само след по-малко от 4 месеца ние ще се надигнем пред нашите съграждани, с цел да желаяме още веднъж тяхното доверие на изборите за Европейски парламент, а малко по-късно и на локалните избори. За мен на изборите през тази година не е значимо кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински консултант, единственият значим въпрос е дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата и че вършим живота им по-добър “, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР