Започна извънредното заседание на Народното събрание, на което трябва да

...
Започна извънредното заседание на Народното събрание, на което трябва да
Коментари Харесай

Депутатите гласуват новото редовно правителство

Започна изключителното съвещание на Народното събрание, на което би трябвало да се гласоподава проектокабинетът " Денков-Габриел ".

Заседанието бе свикано с предписание на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, откакто през вчерашния ден президентът Румен Радев подписа указа до 49-ото Народно заседание с предлагането на втората по бройка парламентарна група за министър-председател - Николай Денков.

В дневния ред са включени три точки - избиране на министър-председател, приемане на конструкция на Министерски съвет и избиране на Министерски съвет на Република България.

235 депутати се записаха и съвещанието беше намерено.

Днес акад. Денков и Мария Габриел ми вдъхват доверие, че съединението е допустимо, когато най-талантливите стартират да работят дружно, с цел да изведат България напред. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков от парламентарната естрада. Той показа кандидатурите на двамата, които са номинирани за министър председател и вицепремиер на ротация от девет месеца.

Големият гений се вижда и в състава на министрите, уточни Петков.

" Ако в Народното събрание дадем по-дълъг живот на това държавно управление, България може да бъде трансформирана. България може да бъде в Шенген, България може да има бюджет с недостиг под 3 %, без да се пести от пенсии и без да се подвигат налозите “, разяснява съпредседателят на Политическа партия. България може да стартира още веднъж своя напредък в районното развиване, а младежите да виждат своето развиване в страната, а не отвън нея, добави той.

За задачата уточни, че би трябвало да лимитират острото политиканстване и да стартират да вършат законодателство, което да съпътства това държавно управление.

Дълбоко имам вяра, че България е страна с доста ярко бъдеще, съобщи Кирил Петков.

" Днес е денят, в който можем да дадем вяра на милиони българи, които желаят да има настоящо държавно управление. България има потребност и от постоянен кабинет ", съобщи претендентът за министър председател Николай Денков, който показва пред депутатите структурата, съставът, главните цели и цели на кабинета.

" Детската ми фантазия беше да бъда академик, а не министър председател на страна в тежка икономическа обстановка ", уточни Денков.

Очаквайте детайлности!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР