Започна изслушването на единствения кандидат за шеф на КФН пред

...
Започна изслушването на единствения кандидат за шеф на КФН пред
Коментари Харесай

Само един е кандидатът за шеф на КФН

Започна чуването на единствения претендент за началник на КФН пред Бюджетната комисия към Народното събрание. Бойко Атанасов е кандидатура на “Атака” и до момента е зам. -председател на ведомството, отговарящ за надзора на капиталовата активност

Шест целта залага в своята управническа стратегия претендентът за началник на Комисията за финансов контрол. Атанасов залага на развиване на информационната тактика на ведомството, мотивация на чиновниците и увеличение на финансовия контрол. Комисията за финансов контрол остана без ръководител откакто предходният - Карина Караиванова беше изтеглена от поста. От 1 март тя става представител на България в Европейската банка за възобновяване и развиване.

Бойко Атанасов е дълготраен данъчен чиновник. Между 2013 година и 2017 година е изпълнителен шеф на Националната организация за приходите. Той е назначен на поста от тогавашния длъжностен министър председател Марин Райков. Запазва поста си по време на държавното управление на Пламен Орешарски и второто държавно управление на Бойко Борисов. За пет месеца през 2017 година е зам.-министър на финансите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР