Започна изграждането на дългоочакваната площадка за ролкови спортове в градинката

...
Започна изграждането на дългоочакваната площадка за ролкови спортове в градинката
Коментари Харесай

В Петрич започна изграждането на дългоочакваната площадка за ролкови спортове

Започна построяването на дълго чаканата площадка за ролкови спортове в градинката край р. Луда Мара в сектора до постройката на Община Петрич.

Тръгнала като самодейност на децата на Петрич, декларирали предпочитание и показали нуждата в града да се обособи уместно място, подкрепена от ЛИДЛ България и Община Петрич, площадката се чака да проработи при започване на м. септември.

Предвидени са шест уреди с друга компликация, които ще бъдат подобаващи за скейтборд, ролери, тротинетки, колела и други Площадката ще бъде с обща повърхност 342 кв. м. Конфигурацията и разположението на оборудванията са съобразени с условията за обособените спортове, които ще се практикуват.

Заедно с монтирането на оборудванията се планува и облагородяване на прилежащия терен към площадката.

Доброто съдействие и реализирането на общата самодейност на Община Петрич и ЛИДЛ България за създаване на скейт площадка за ролкови средства ще способства за обогатяване на градската среда в Петрич, за обезпечаване на отлични модерни условия за децата и младежите, отдали се на този различен спорт, и доста ще увеличи атрактивността на предлаганите благоприятни условия за спортуване навън и приятни страсти в свободното време.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР