Започна изборът на съдебни заседатели по дългоочакваното дело, заведено от

...
Започна изборът на съдебни заседатели по дългоочакваното дело, заведено от
Коментари Харесай

Избират съдебни заседатели за делото на Джони Деп

Започна изборът на правосъдни заседатели по дълго чаканото дело, заведено от артиста Джони Деп против някогашната му брачна половинка, актрисата Амбър Хърд, заяви Асошиейтед прес.

Деп съди Хърд за клюка, задето тя го показва като домакински принудител в публикация във в. " Вашингтон пост ", оповестена през 2018 година В нея актрисата се показва като социална персона, станала жертва на домашно принуждение. В обявата не се загатва името на Деп, само че съгласно него думите ѝ ясно сочат към обвинявания, които Хърд е отправяла другаде и съгласно които тя е била жертва на физическо принуждение в неговите ръце. Деп отхвърля тези обвинявания.

Снимка: ЕРА/БГНЕС  Избират правосъдни заседатели за делото на Джони Деп

Малко повече от 10 дами, някои от които с плакати " Справедливост за Джони ", се причислиха към други фенове на артиста, развяващи пиратски знамена в чест на знаковата роля на Джони Деп във филмите " Карибски пирати " пред съда във Феърфакс, Вирджиния преди началото на правосъдното съвещание.

Съдия Пени Асарате наложи специфични правила за делото, внесло блясъка на Холивуд в съда, в който се гледат главно каузи против нарушители. Според разпоредбите Деп и Хърд нямат право да театралничат за фотоси или да дават подписи на територията на съда.
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Избират правосъдни заседатели за делото на Джони Деп

Очаква се делото да се гледа повече от месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР