Започна голямото пътуване в последния от почивните дни за Великден,

...
Започна голямото пътуване в последния от почивните дни за Великден,
Коментари Харесай

Голямото завръщане: Километрични тапи и проверки по пътя

Започна огромното пътешестване в последния от почивните дни за Великден, съобщи кореспондент на БНР. Натоварен е трафикът по главните пътища и автомагистрали към огромните градове. От ранния следобяд по пътищата ще има и засилено полицейско наличие.

Очакван натоварен трафик още в преди обедните часове затруднява придвижването по път Е-79 в сектора сред Мездра и Ботевград. Там се построява и нов скоростен път, което в допълнение усложнява пътната конюнктура. Натоварени са към този момент и входовете към столицата откъм автомагистралите " Хемус ", " Тракия " и " Струма ", както и по граничните пунктове " Кулата " и " Капитан Андреево ". По информация на Би Ти Ви опашката коли още по обяд е била 5-6 км.

Повече от 700 екипа на пътна полиция ще контролират трафика в цялата страна.

Същевременно продължава да тече и профилираната полицейска акция, която следи за извършители на пътя и водачи, ръководещи след приложимост на алкохол и опиати. От полицията оповестяват още, че най-честото нарушаване е превишаването на оптимално допустимата скорост.

Както , злополука с потърпевши на стотния километър на Автомагистрала " Тракия " в посока София блокира автомагистралата към 13 ч. наобяд.

Силен е трафикът на коли както към граничните пунктове с България, по този начин и в противоположна посока, тъй като гърците се прибират след отмора у нас.

Силният дъжд в Северна Гърция промени програмата на туристите. От рано тази заран е мощен трафикът по цялата пътна мрежа, оповестяват от Пътна полиция.

Натоварен е трафикът по главните пътища и автомагистрали и към останалите огромни градове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР