Започна гласуването на междинните избори в Съединените щати. Те се

...
Започна гласуването на междинните избори в Съединените щати. Те се
Коментари Харесай

Американците гласуват на ключови избори

Започна гласуването на междинните избори в Съединените щати. Те се правят оценка като тест за ръководството на президента Тръмп по средата на мандата му.

Американците гласоподават за възобновяване на Сената на камарата на представителите, както и за губернатори и законодатели в 33 щата.
Избори в Съединени американски щати: Тръмп 2020 или начало на либерален поврат Ако опозицията овладее Конгреса, опциите на президента ще бъдат мощно лимитирани
Ако демократите надделеят в Конгреса, те могат да трансформират или напълно да преобърнат проектите на милиардера Тръмп.

Ако Републиканската партия резервира болшинството си в двете камари, президентът си подсигурява поддръжка за управническата си стратегия през останалите две години от мандата.

„ Този президент, тази администрация се бори всеки ден всички американци да реализират своята американска фантазия и това се случва! Икономиката ни е в напредък и това ще подсигурява, че тази фантазия ще бъде осъществена”, означи Иванка Тръмп – щерка и консултант на президента.

Изборите политизираха и Холивуд.

„ Повече от всички други избори, които си припомням, тези ще дефинират дали ще продължим да се назоваваме народна власт. Дали ще можем да живеем в страна, чийто жители се разграничават един от различен, само че живеят в съгласие и любов ", уточни актрисата Джейн Фонда.

„ Всяка жена в Съединените щати в изборна възраст би трябвало да гласоподава. Иначе спрете да се оплаквате. Не се оплаквайте, в случай че не гласувате ", прикани и звездата Шер.

До отварянето на изборните секции тази заран, от опцията за авансово гласоподаване са се възползвали 34 милиона американци – със 7 милиона повече от междинните избори през 2014-а.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР