Започна електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019, съобщиха

...
Започна електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019, съобщиха
Коментари Харесай

Започна електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019

Започна електронното гласоподаване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019, оповестиха от отрасловото министерство. Онлайн вотът ще дефинира носителите на призове в 16-те категории в състезанието на Министерството на туризма. Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория.

Това издание на премиите ще е доста оспорвано. Кандидатите, които са позволени до финалната фаза на състезанието и ще се борят за призове, са близо 100, разпределени в шест професионални категории, пет художествени и четири особено предопределени за българските общини. Голямата премия в категория "Изборът на българите " обичайно ще бъде избрана измежду всички туристически обекти, включени в "100-те национални туристически обекта " и "50-те малко познати места ".

Най-много участници - 19, ще се надпреварват за наградата в категория "Туристическо събитие ". За премия в категория "Туристическа атракция/обект и резистентност на инвестицията " ще се състезават 15 претенденти. Сериозен е ползата и към категориите "Специализиран туризъм " и "Иновация ", където участниците са надлежно шест и седем. Общо 18 общини подадоха документи за присъединяване в особено предопределените за тях категории.

За златните статуетки в петте художествените категории - радио, телевизия, щемпел, онлайн медия и блог, ще се състезават 26 претенденти. В тазгодишното издание конкуренцията ще е най-оспорвана при онлайн медиите, където има най-вече участници.

Гласуването за финалистите продължава до 6 декември.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала в София на 16 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието - българската роза, направена от Димитър Германов особено за церемонията .
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР