Започна дарителска акция по райони и обекти за всички 2060

...
Започна дарителска акция по райони и обекти за всички 2060
Коментари Харесай

В Пловдив раздават безплатно ориз

Започна дарителска акция по региони и обекти за всички 2060 консуматори на публичните обществени трапезарии от шестте региона на територията на община Пловдив, които ще получат директна спомагателна безплатна поддръжка във тип на хранителни артикули (един пакет ориз българско производство).

В търсене на най-оптимални разновидности за в допълнение облекчаване потребностите и подкрепяне на бенефициентите на обществената услуга по план " Обществена столова на територията на Община Пловдив ", Операция " Осигуряване на топъл обяд – 2016-2020 “ BG05FMOP001-3.002, бе реализирана договореност с Георги Видолов, ръководител на Българската оризова асоциация (БОА) и представител на частния бранш в област Пловдив за стабилно включване с постоянни безплатни дарителски акции на хранителни артикули, като задачата е да се продължи благородната самодейност до довеждане докрай на плана " Топъл обяд ".

Дарителската акция е образец за напъните на община Пловдив за взаимоотношението за сред обществения и частния бранш за основаване на значимо позитивно обществено влияние върху живота на хората в неравностойно състояние и поощряване на общественото включване чрез разнообразни интервенции за постоянни обществени връзки и поддържане на използване корпоративната обществена отговорност в бизнеса.

Модерната оризарна в Съединение е един от най-успешните планове по Програмата за развиване на селските региони за интервала 2007-2013 година в класацията на Държавен фонд " Земеделие “ за предния програмен интервал. Проектът е осъществен по размер 123 " Добавяне на стойност към аграрни и горски артикули “. Според експерти фабриката няма аналог освен в България, само че и в цяла Европа. На българския и европейски пазар се предлага най-хубавият ориз, грижливо отгледан в региона на река Марица, съхранен и модифициран посредством най-модерните технологии, опакован за продължително предпазване и доставен на клиента.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР