започна да използва без екипаж, се казва в съобщение от

...
започна да използва без екипаж, се казва в съобщение от
Коментари Харесай

Наземни роботи влизат в турската армия

стартира да употребява без екипаж, се споделя в известие от министерство на защитата.

„ Безпилотни наземни транспортни средства, които дават опция да се следи и влиза в региони, където това не е допустимо при всеки тип интервенция, са почнали да се употребяват в бойни дейности “, споделиха от министерството.

Министерството приложи и инфографика за Acrob, UGV, създаден от турския производител Elektroland Defense, съобщавав. „ Сабах “
 Анализ: Турция развива военната си промишленост, с цел да е самостоятелна в НАТО Анализ: Турция развива военната си промишленост, с цел да е самостоятелна в НАТО
Турция влага в отбранителната промишленост и уголемява производството на военна техника, с цел да бъде по-малко подвластна от сътрудниците в...

Изображението акцентира качествата на Acrob за маневриране, превъзмогване на високи трудности, прекосяване през вода и осъществяване на наблюдаване.

Турските медии напомнят, че турски дронове към този момент се радват на огромно търсене след разполагането им в Сирия и Либия, където се употребяват от турската войска, и в от азербайджанската войска, което проправя пътя за повече експортни покупко-продажби.

Bayraktar TB2 е продаден на няколко страни, в това число Украйна, Катар, Азербайджан и Полша. През май Полша стана първата държава-членка на Европейския съюз и НАТО, която закупи дронове от Турция.

Твърди се, че Саудитска Арабия също се интересува от закупуването на турски дронове. Латвия загатна също, че може да бъде втората държава-членка на Европейски Съюз и НАТО, която ще придобие турски дронове. Албания също се интересува от подписване на договорка за закупуване на Bayraktar TB2.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР