Започна четвъртото издание на кампанията Колело за смет, за дете

...
Започна четвъртото издание на кампанията Колело за смет, за дете
Коментари Харесай

Кампанията "Колело за смет, за дете велосипед" става целогодишна

Започна четвъртото издание на акцията " Колело за боклук, за дете велосипед ", която има за цел да обезпечи колела на деца в неравностойно състояние, оповестиха уредниците от 1bike. Така всеки, който желае да се включи, може да подари нов или използван, само че здрав велосипед до 25 май, а в края на месец юни първите малчугани ще получат своя подарък.

Поради огромния интерес, от тази година акцията към този момент ще бъде целогодишна. Велосипедите ще се ремонтират регулярно и в края на всеки месец ще бъдат изпращани по пощальон до новите си притежатели.

Къде може да се подари

Дарителите могат да оставят велосипедите на особено избраните места или да ги изпращат до офис на пощальон в Дряново. Информация за локациите е налична на www.1bike.bg/kolelozadete

Какво се случва с всеки велосипед

Всички колела се транспортират до Дряново, където благодарение на веломайстор и доброволци от организацията " Мога Дряново " ще бъдат ремонтирани. Всеки, който желае да се включи в процеса, е добре пристигнал на специфичните доброволчески уикенди на 12, 13, 26 и 27 май и на 9 и 10 юни в града.

За три години " Колело за боклук, за дете велосипед " зарадва над 500 деца от обществено слаби и приемни фамилии, обществени домове, учебни пансиони. Кампанията е проведена от 1bike с поддръжката на Националната асоциация за приемна грижа, DragBicycles, DHL Express България, Колодрум Пловдив, ДимиБайк Русе, Сдружение " МОГА Дряново " и Webground.bg.

Повече информация за акцията може да намерите на www.1bike.bg или във Фейсбук www.facebook.com/1bikebg/
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР