Заплатите в бюджетния сектор ще бъдат увеличени с 10% от

...
Заплатите в бюджетния сектор ще бъдат увеличени с 10% от
Коментари Харесай

Борисов обеща 10% увеличение на заплатите в бюджетния сектор от 2020 г.

Заплатите в бюджетния бранш ще бъдат увеличени с 10% от следващата година, разгласи министър председателят Бойко Борисов. Ще бъдат раздадени и Коледни добавки за пенсионерите. Борисов инспектира началото на строителството на нов сектор от Автомагистрала " Хемус ", която даде обещание до 2020 година да стигне до Плевен.


С новия бюджет ще бъдат увеличени парите в обществения бранш, даде обещание министър председателят Бойко Борисов при инспекцията на Автомагистрала " Хемус ". Външният дълг на страната е намалял до 20%, изчистени са 2,5 милиарда от него, посочи той.

Бойко Борисов, министър-председател& Отново ще дадем Коледни надбавки за пенсионерите, както дадохме Великденски, нищо, че вие това не го отчитате, само че и там отидоха над 50 милиона, ще създадем добър бюджет, с 10% нарастване на заплатите, както тази година, на целия бранш. - 14:34

 Премиерът Борисов: През 2020 година Автомагистрала Премиерът Борисов: През 2020 година Автомагистрала "Хемус " ще стигне до Плевен
През 2020 година автомагистрала "Хемус " ще стигне до Плевен. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който направи първа копка на сектора от Плевен до Летниц...

Борисов даде обещание до края на тази година Автомагистрала Хемус да стигне до Плевен. В момента се строят две прави от общо 134 км. сред Боаза и пътя Русе-Велико Търново.
Бойко Борисов, министър-председател: С " Хемус " най-малко 10% ще се вдигне Брутният вътрешен продукт. Минимум, като начало. Виждате всички са ви лъгали за " Хемус ", а никой не е правил сметка да я прави. Тези градове на север - Севлиево, Габрово, Плевен чак до Дунава ще потънат в давност. Ето виждате го какво е!Николай Нанков, министър на районното развиване и благоустройството - Три сектора, 6 подучастъка, сътрудниците от автомагистрали са тук, има забележим прогрес, почнали са да поставят насипите, стартират и тук с изваждане на хумуса, тъй че да сме живи и здрави 2020 та до тук ще е автомагистрала.
Премиерът се ангажира да стартира ремонт на околовръстното на Плевен, сега се реконструира обходният път на Ловеч.

Строителството на автомагистрали е облекчено след смяна в Закона за държавната благосъстоятелност, с която се преодоляват обжалвателните процедури.


Премиерът разяснява и въвеждането на тол системата.
Бойко Борисов, министър-председател: Тол системата е обективна и през вчерашния ден на срещата ми с превозвачите няма някой, който да е срещу тол системата, въпросът е да го създадем, тъй че, изключително тежкият трафик над 3,5 тона, който износва най-вече пътните уреди, да си заплаща.
По думите му пътищата развиват и основават същински вложения.

Бойко Борисов, министър-председател: Хиляди работни места, същинска стопанска система. А не ония изгубените, които ми разправят, че имало вложения. Кои? А сетете се за вложения - веригите, да инвестиция е, несъмнено инвестиция, само че оттова излизат парите на българите в чужбина.
За инспекциите на ДАНС и основния прокурор за офшорни сметки, Борисов сподели, че това се прави от дълго време,но в този момент се огласява. Заяви, че не се бърка в избора на нов основен прокурор.

Бойко Борисов, министър-председател: Аз не крещя магистратите един по един при мен. Не утвърждавам това, че някои от управляващите се пробват да се бъркат в самостоятелната правосъдна власт. И по тази причина се борехме - правосъдната власт да е самостоятелна, прокурорите си избират прокурори, съдиите да си избират съдии, а ние, другите управляващи - президентска, изпълнителна, парламентарна, си гледат всеки своите задания, само че по този начин са решили, по този начин вършат.
По-късно министър председателят Бойко Борисов ревизира и строителството на " Хемус " при Белокопитово.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР