Заплатите с 25 процента по-ниски от разходите за живот –

...
Заплатите с 25 процента по-ниски от разходите за живот –
Коментари Харесай

Преглед на печата

" Заплатите с 25 % по-ниски от разноските за живот " – това е водещото заглавие на вестник " Дума " през днешния ден. От КНСБ пресметнаха, че за месечната прехрана на човек са нужни, осреднено, най-малко 580 лв..

" Земя " също подчертава на проучването на КНСБ със заглавие: " Неравенството пораства ". В същото време в страната ни е най-голямата в Евросъюза разлика в приходите на най-бедните и най-богатите.

Три хиляди лв. са нужни всеки месец на четиричленно семейство в столицата, добавя по тематиката " 24 часа ".

" Труд " помества данни от проучване на " Барометър България ", съгласно които растежът на приходите крепи рейтинга на държавното управление. 36 на 100 от интервюираните имат доверие на министър-председателя.

" 24 часа " е поръчал проучване на център " Тренд ",което демонстрира, че президентът има 63 на 100 утвърждение, Мая Манолова - 62%, трета е православната черква.

Започва ремонт на преди малко признатия антикорупционен закон, оповестява " Сега ". Управляващото болшинство се готви да направи смяна в обнародвания преди месец закон. ГЕРБ и патриотите внесоха предложение общинските съветници да изчистят спорът на ползи до 1 декември 2019 година, изяснява вестникът.

" Разнобой в патриотите ", написа " Стандарт ". Валери Симеонов укори Вътрешна македонска революционна организация, че се крият от договаряния. Волен Сидеров съобщи: " Проблемите не са в нощните заведения ", визирайки напъните на вицепремиера Симеонов да се бори с шума в курортите.

Комисията за отбрана от дискриминация е защитила програмния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, оповестява " Труд ". От Комисията считат, че е имало офанзиви с обидно наличие към Кошлуков поради изразено негово мнение. Преди няколко дни програмният шеф отговори с циничен жест на нападки към него и малкия екран в ефир, след което се извини.

Комисия за отбрана на потребителите е обект на разбор във вестник " Сега ". Под заглавие " Комисия за илюзия на потребителите " изданието разяснява, че няколко конфликта с институцията са задоволителни, човек да се запита какъв е смисълът от нея.

Абонати на мобилните оператори в селата се оплакват, че нямат мрежа, написа " Телеграф ". Плащаме за бърз интернет и за мобилни телефонни услуги, а нямаме такива услуги, жалват се жителите на дребните обитаеми места. Ако обаче се прекратят договортие, неустойката е по-висока от месечната абонаментна такса, почертава вестникът.

" Монитор " предупрежава, че до края на седмицата в планините има риск от лавини - убийци. Предстоящите превалявания и вятърът провокират снежни козирки и лавини, разясняват планинари.

" Монитор " осведоми също, че сдружения на домоуправители оферират да изплащаме земята под блока за няколко години през налозите за парцела.

" Постът приближава индивида до Бог ", написа " Стандарт " във връзка почналият през вчерашния ден Великденски пост, който е най-дълъг от всички интервали на църковен пост - 49 дни. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР