Заплатите на работещите за руската космонавтика се изчисляват в съответствие

...
Заплатите на работещите за руската космонавтика се изчисляват в съответствие
Коментари Харесай

Станаха ясни заплатите на руските космонавти, Русия твърди, че са като в НАСА

Заплатите на работещите за съветската космонавтика се пресмятат в сходство с " Наредбата за материалната поддръжка на астронавтите ", написа вестник " Известия ". Според изданието, в този момент става въпрос за 25 души, всички те са чиновници на Центъра за научно-изследователски проучвания на космонавтите " Юрий Гагарин ", съобщи БГНЕС.
Заплатата на кандидат-космонавт е 60,9 хиляди рубли /837 евро/, на космонавт - 63,8 хиляди /876 евро/, а на инструктор - 88,45 хиляди рубли /1214 евро/. Те могат да получават и месечна помощ до една четвърт от заплатата и тринадесетата заплата. Освен това астронавтите имат право на спомагателни заплащания за трудов стаж.
Заплатата се усилва в сходство с броя полети в Космоса. След три или повече полета космонавтът и инструкторът могат да получават месечен бонус до 120%. На екипажите се изплаща и еднократна парична премия за всеки полет.
" Роскосмос " не показва съответни числа, само че изясни, че съветските космонавти получават заплата, сравнима с заплатата на астронавтите от НАСА и други галактически организации.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР