Заплатата на един евродепутат далеч не била в такъв размер,

...
Заплатата на един евродепутат далеч не била в такъв размер,
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Малко над 6000 евро заплата взима един евродепутат

Заплатата на един евродепутат надалеч не била в подобен размер, какъвто се тиражира в общественото пространство , разяснява Андрей Слабаков в.

„ Малко над 6 000 е за народен представител. Другите пари са за сътрудници. Защото то има един бюджет, само че това са заплатите на хора, които работят в България и Брюксел. Така че в последна сметка тия пари ги харчим тука ”, изясни Слабаков и добави, че към този момент е разкрил и местата за пушене в постройката на Екологичен потенциал.

Евродепутатът добави, че извършва обещанието си да пита. „ Питам непрестанно. За „ Струма ” беше в петициите. Но нямам доста благоприятни условия да запитвам. Защото някой би трябвало да ми даде опция ” , изясни той.

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация показа още, че не се интересува от това какво ядат евродепутатите. „ Никога не съм се интересувал и мисля, че няма да се интересувам какво яде Ска Келер, да вземем за пример. Иначе е доста готино. Сега няма доста хора. След два часа тука ще е пъкъл. Но е „ Шареното ”, тъй като има детски рисунчици, такива работи и най-много пъстър мокет ” , описа още той.

Слабаков открои и един от проблемите на Европейския парламент - че се вършат доста малко съответни оферти. „ Това доста ме уморява. В смисъл вървят просто да приказват. Говори, приказва, приказва и най-после нищо не споделя. Въобще тия двуминутните изявления са доста гадни, защото  има едни, които са, айде да не ги нарека новобранци, някакъв тип тарикати, считат, че като приказват пъклен бързо, ще могат да кажат повече неща. Това е извънредно неверно, тъй като има превод на 24 езика. Някои минават през два превода, до момента в който стигнат до естествен превод ” , споделя още режисьорът.-->

Той разяснява и актуалния „ превод ” на романа „ Под игото ”.   „ Това е неуместно. Това, което е написал създателят, е нещо свещено съгласно моите разбирания. Той по този начин е решил, по този начин го е написал. И това е ситуацията, и никой не може да го пита. Не знам по какъв начин някой може да е толкоз безочлив. Сега чакам да стартират да превеждат и Ботев. И най-после Балкана ще пее незаконна ария. Недей, това е просто идиотско. Дай да преведем всички. Е, на Милен Русков „ Чамкория ”, да го дадем и него да го преведат. Той е от по-новите, но и той употребява думи, които са доста постоянно срещани ”, сподели Андрей Слабаков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР