Заплата от 600 евро на месец се дават на човек,

...
Заплата от 600 евро на месец се дават на човек,
Коментари Харесай

Грижата за 55 котки осигурява 600 евро

Заплата от 600 евро на месец се дават на човек, който ще се грижи за 55 котки, написа в публикация за работа, която се открои тези дни на интернационалния пазар на труда. Офертата е на фамилията на Джоан и Ричард, които живеят на брега на Егейско море, на гръцкия остров Сирос. През есента двамата възнамеряват да изкарат няколко месеца в Ню Йорк, поради което търсят кой да се грижи за десетките им мъркащи животинки.
Джоан и Ричард пуснаха обявата си в интернет и единствено за седмица тя е споделена от 1500 души и са получени над 3000 автобиографии на хора, искащи да получат работата, написа Le Parisien.
"Ще би трябвало да се грижите за всички котки, да ги храните и да ги водите на доктор при положение на потребност. Освен това ще би трябвало да си играете с тях и да им давате доста обич ", написа в обявата. Семейството акцентира, че търси виновен, почтен и с огромно сърце човек, на който могат да се доверят.
Освен заплатата, работодателите ще настанят претендента гратис в къщата им, ще му разрешат да употребява тяхната кола и няма да желаят да заплаща за електричество и други консумативи. В допълнение наетият ще получи и прелестна панорама към морето.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР