Заплата от 600 евро на месец се дават на човек,

Заплата от 600 евро на месец се дават на човек, ...

Грижата за 55 котки осигурява 600 евро.


Заплата от 600 евро на месец се дават на човек, който ще се грижи за 55 котки, пише в обява за работа, която се открои тези дни на международния пазар на труда. Офертата е на семейството на Джоан и Ричард, които живеят на брега на Егейско море, на гръцкия остров Сирос. През есента двамата планират да изкарат няколко месеца в Ню Йорк, заради което търсят кой да се грижи за десетките им мъркащи животинки.
Джоан и Ричард пуснаха обявата си в интернет и само за седмица тя е споделена от 1500 души и са получени над 3000 автобиографии на хора, желаещи да получат работата, пише Le Parisien.
"Ще трябва да се грижите за всички котки, да ги храните и да ги водите на лекар в случай на нужда. Освен това ще трябва да си играете с тях и да им давате много любов", пише в обявата. Семейството подчертава, че търси отговорен, честен и с голямо сърце човек, на когото могат да се доверят.
Освен заплатата, работодателите ще настанят кандидата безплатно в къщата им, ще му позволят да ползва тяхната кола и няма да искат да плаща за електричество и други консумативи. В допълнение наетият ще получи и прекрасна гледка към морето.

 

Източник: duma.bg