Заплашвали са ги с думите: „Ще изкарам на майката ти

...
Заплашвали са ги с думите: „Ще изкарам на майката ти
Коментари Харесай

В Плевен непълнолетна престъпна група тормози деца със заплахи и с оръжие

Заплашвали са ги с думите: „ Ще изкарам на майката ти червата”. Така започва репортаж на Нова телевизия за „ детска” проведена незаконна група в Плевен.
Според родители на измъчвани деца, младежи от ромски генезис ги тормозели. За протичащото се схванало след сигнал във Фейсбук. Родители със закрити от камера лица описват, че момче било заплашвано, в това число с оръжие, боксове, железни пръти, а момиче било унизено, тъй като било " харесано " и " харесващият " даже налагал " санкции " на други момчета, които са ѝ другари.
Бизнесменът Костадин Недялков е един от дребното, които намерено приказват по тематиката. По думите му въпросната групичка употребява типично гангстерски похвати за тормоз за кражба на пари. Друг подобен случай е детето на татко на име Виктор Илиев, който твърди, че детето му чак на петия път му споделило, че го ограбват систематично. Момчето, което ограбвало жертвата, трябвало да бъде преместено в пансион, само че избягало с майка си в Гърция. Илиев обаче разяснява, че не става въпрос за това от какъв генезис са насилниците, а че би трябвало да се живее умерено.
Оказва се, че упрекваните в рекет младежи живеят в общински жилища. Трима от тези младежи са с престъпни прояви, един към този момент е арестуван поради издевателството. Кметът на Плевен Георг Спартански акцентира, че " който не прави оценка обществената услуга ", ще бъде персонален от нея, само че към този момент общинските управляващи са на равнище " оценка " дали да бъде сторено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР