Заплащането, работата в голяма компания, кариерното развитие в йерархията на

...
Заплащането, работата в голяма компания, кариерното развитие в йерархията на
Коментари Харесай

Вижте от какво се интересуват пловдивчани, търсейки работа

Заплащането, работата в огромна компания, кариерното развиване в йерархията на организацията и екипът. Това са водещите критерии при избора на работно място за пловдивчани. Заключението е на база изследване, инициирано от TELUS International Europe. То е за проучване на настройките на хората на пазара на труда и персоналните ползи на жителите в Пловдив и София на възраст сред 18 и 37 година Резултатите демонстрират още, че за своята реализация на пазара на труда жителите на Пловдив търсят постоянен шеф, даващ им сигурност и баланс сред персонален и професионален живот, както и насърчаване на положителните взаимоотношения и екипната работа.

Относно желанията за област на кариерно развиване данни сочат, че най-желаният бранш за развиване измежду учещите младежи е аутсорсингът, следван от маркетинг и реклама и продажби и търговия. При работещите секторът на изнесените услуги се подрежда на 4-о място, а за хората, осъществили се в него, той е водещ и повече от тях не обмислят промяна на сектора.

Над 50% от интервюираните пловдивчани припознават аутсорсинг бранша като подобаващ за започване на първа работа и добра стартова позиция за всички младежи, а над 40% го припознават като подобаващ за дълготрайна работа. TELUS International Europe се подрежда измежду топ 3 на познатите работодатели в BPO сферата за жителите на Пловдив.

В изследването си TELUS International Europe изследва и обществените привички и жанр на живот на жителите под тепетата. Данните демонстрират, че 94% от интервюираните прекарват времето си в интернет, следвано от вечери със фамилията пред тв приемника ​- 87%, и спокойните тихи вечери, отдадени на усамотение - 62%. По-назад в класацията на нормалните интензивности за пловдивчани се подреждат срещите с другари (59%), спортът (49%) и времето, прекарано измежду природата (47%).

Присъстваме в Пловдив от 2009 година, когато стартирахме с дребен екип, а сега офисът ни в града наброява над 400 души и ежедневно усилваме екипа си в града. Като компания TELUS Internationa Europe вижда големия капацитет в града и непрекъснато влага в нови работни места, доброволчески начинания и акции, с цел да трансформира Пловдив в атрактивен и конкурентоспособен град за аутсорсинг промишлеността, разяснява Юлиян Милев, вицепрезидент Финанси и CFO на TELUS International Europe.

За компанията

TELUS International Europe е водещ снабдител на услуги в областта на BPO и ITO, който от 2004 година дава висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5500 чиновници на територията на София, Пловдив, Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия). Компанията дава новаторско обслужване на клиенти по целия свят на повече от 40 езика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР