Заплашен от процедура по импийчмънт, президентът на САЩ Доналд Тръмп

...
Заплашен от процедура по импийчмънт, президентът на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп отправи гневни критики срещу Байдън, конгресмени и медиите

Заплашен от процедура по импийчмънт, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде ядосан израз на своето неодобрение, като се впусна в гневни рецензии против Джо Байдън, конгресмени и медиите, съобщи Франс прес.
Той даде взаимна конференция в Белия дом с финландския си сътрудник Саули Нинистьо, който на моменти се усещаше неловко.

Много нападателен, Тръмп значително избегна въпросите по тематиката, поради която демократите в Конгреса желаят да го отстранят: настояването, отправено в телефонен диалог с украинския президент Володимир Зеленски през юли, за следствие против Джо Байдън и сина му Хънтър.

"Това бе превъзходен диалог ", акцентира Тръмп, без да навлезе в детайлности.

Президентът на Съединени американски щати увери, че изпитва "голямо почитание към разобличителите, само че единствено когато са същински ".

Той визираше мистериозния човек, чиито разкрития стоят в основата на започнатата от следената от демократите Камара на представителите процедура по импийчмънт.
"Байдън и синът му са същински мошеници ", сподели Тръмп.

Решени да поддържат натиска върху президента, демократите в Конгреса заплашиха през вчерашния ден, че ще принудят Белия дом да им даде желаните от тях документи. Те ще изпратят публична призовка на изпълнителната власт в петък, в случай че до тогава документите не бъдат предадени непринудено.

"Демократите, които не вършат нищо, би трябвало да се концентрират върху нашата страна, а не да губят времето и силата на всички с ГЛУПОСТИ ", написа в Туитър Тръмп малко преди конференцията.

Джо Байдън, който е любимец за номинацията на демократите за президентските избори в Съединени американски щати следващата година, сподели, че Тръмп, "неговите маши и специфичните ползи, финансиращи офанзивите му ", няма да съумеят да го съсипят, съобщи Ройтерс.

"Няма да вървя на никое място. Няма да ме съсипете. И няма да съсипете моето семейство. Не ме интересува какъв брой пари изразходвате или какъв брой мръсни стават офанзивите ", сподели Байдън на предизборна демонстрация в Рино, щата Невада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР