Заплахите за война между Северна Корея и САЩ са просто

...
Заплахите за война между Северна Корея и САЩ са просто
Коментари Харесай

Денис Родман: Заплахите за война между Северна Корея и САЩ са просто спектакъл

Заплахите за война сред Северна Корея и Съединени американски щати са просто театър и на никой пръстът му не е върху нуклеарния бутон, съобщи през днешния ден пред Франс прес Денис Родман.

Агенцията отбелязва, че именитият някогашен баскетболист се показва за другар по едно и също време на севернокорейския държавен началник Ким Чен-ун и на американския президент Доналд Тръмп.

Родман е в Пекин в очакване да му бъде издадено особено решение, с цел да отиде още веднъж в Пхенян.

Пред Франс прес ексцентричната някогашна звезда на "Чикаго булс " сподели, че се надява да успее да понижи напрежението сред Северна Корея и Съединени американски щати, чиито водачи си разменят закани за война и даже за нуклеарно заличаване. За задачата Родман предлага организирането на баскетболен мач в Пекин сред севернокорейци и играчи, пристигнали от американската територия Гуам в Тихия океан, която Пхенян заплашва със ракетен обстрел. Подобна среща би разрешила да се покаже, че няма никаква ненавист сред Съединени американски щати и Северна Корея, се аргументира баскетболната звезда.

Денис Родман взе участие в риалити формата на Доналд Тръмп "Звездни стажанти ". Той е непосредствен и до Ким Чен-ун, който е обожател на баскетбола.

За двамата водачи Родман споделя, че те са "един и същи вид хора ", които "обожават да управляват нещата ".

Бившият баскетболист посети Пхенян минимум пет пъти, отбелязва Франс прес. При последната си аудиенция, през юни, той не бе признат от Ким, само че предходните пъти беседва дълго с него.

Севернокорейският водач и баскетболната звезда пяха дружно рокендрол, пушиха пури и даже играха баскетбол, тъй като Ким "живее и диша поради баскетбола ", по думите на Родман. Севернокорейският държавен началник разведе американеца из своя ски курорт и остров и даже му разреши да подържи неговата дъщеричка като бебе в ръцете си.

Ким Чен-ун е "едно момче на 21-и век ", което е насила да върви по път, начертан от "тирани " като татко му и дядо му, твърди баскетболистът. "Той евентуално би желал да направи доста положителни неща, само че структурата на системата не му го разрешава. (Ким) желае да задейства оня механизъм, който ще разреши на народа му да бъде по-свободен ", твърди Родман.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР