Заплахите към мен бяха глупав ход - организиран, но не

...
Заплахите към мен бяха глупав ход - организиран, но не
Коментари Харесай

Заплашваният Николай Стайков: Осемте джуджета ще бъде най-големият тест за това дали прокуратурата може да се саморазследва

Заплахите към мен бяха малоумен ход - проведен, само че не изключително интелигентен, сподели проверяващият публицист Николай Стайков в предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8. " Накрая ми писнаха и започнах да им давам отговор, че имам ковчези за продажба. Имаше яйце по прозорците и такива екстри. Според мен усетиха, че си вършат непотребна реклама и доста съжаляват. Две седмици откакто станаха нещата, подадох тъжба до полицията и прокуратурата я закри, без да ме вика.

Каза: Не можем да потвърдим, че е имало такива позвънявания и опасност. Тук в студиото идваше служител на реда с мен помните, стоеше до балета. Сега свършиха изявленията, и имам форма на защита и ангажимент на полицията и проктуратурата. Не желая да споделям каква тъкмо. 

Няма кой да ни даде отговор и да ревизира един прокурор. Един редови прокурор от Софийска градска да вземем за пример, ревизира началници от по-високо равнище. " Осемте джуджета " ще бъде най-големият тест за това дали прокуратурата може да се саморазследва. Много хора се обаждат, когато видяха, че публичността работи. ", обясни  гостът в студиото.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР