Заплахи за клеветническа кампания отправял Георги Георгиев, отцепник от ИТН,

...
Заплахи за клеветническа кампания отправял Георги Георгиев, отцепник от ИТН,
Коментари Харесай

Предизборен рекет: Георги Георгиев плаши ПП, ако не води листа

Заплахи за клеветническа акция отправял Георги Георгиев, разколник от Има Такъв Народ, попаднал в „ Продължаваме промяната “ в последния парламент.

Предизборният рекет бил поради желанията му да бъде отпред на листата във Враца, която обичайно, обаче, се води от Деница Симеонова.

Ултиматуми за обезпечени места са се случили още преди седмици, само че ескалирали в последните дни от реденето на листите.

Реклама

Обединението сред „ Продължаваме промяната “ и Демократична България стресна и други някогашни депутати за местата им в листите, първият от които беше Александър Дунчев, който в ефира на bTV сложи ултиматум Политическа партия да резервира лидерската позиция в региона.

Според съдружното систематизиране водещото място за София област пое пулмологът доктор Александър Симидчиев от гражданската квота на Демократична България.

На същия принцип някогашният народен представител Георги Георгиев дълго време заявяваше, че ще поддържа „ Продължаваме промяната “, уверяваше, че припознава идеята на партията, до момента в който не пристигна време за редене на листи и той не получи мечтаното първото място във Враца.

Коалицията ПП-ДБ явно е печеливш ход, защото последното социологическо изследване й дава преднина пред шайката ГЕРБ-СДС.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР