Заплахи за живота си е получил главният прокурор Иван Гешев

...
Заплахи за живота си е получил главният прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

При хакерската атака миналата седмица: Иван Гешев със заплахи да бъде отстранен

Заплахи за живота си е получил основният прокурор Иван Гешев по време на съветската хакерска офанзива против него преди 12 дни. Твърдението се базира на информация, получена от ДАНС, пише  razkritia.com. Според данните преди седмица на електронната си поща Иван Гешев е получил известие на съветски език, в което е застрашен да бъде отхвърлен. Имейлът е бил  от лице декларирало принадлежност към съветската хакерска група KillNet.

Това не е първия сходен случай на отправяне закани и закани против държавни лица и представители на прокуратурата.

Припомняме, че предходната седмица  съветската хакерска група KillNet, която стартира офанзива на уеб страниците на редица държавни институции, набеляза като своя лична цел – обвинител №1 Иван Гешев.

Хакерът с прякор KillMilk, апетитен за един от лидеририте на хакерската група, е разгласил персонално обръщение против основния прокурор на Република България Иван Гешев, излиза наяве още от обявата в Телеграм. По адрес на българския основен прокурор се насочат и голям брой обидни послания.

В събота, часове след масираната DDoS офанзива, засегнала уеб страниците на български държавни институции, основният прокурор Иван Гешев заяви пред публицисти в Кюстендил, че офанзивата е дело на съветски хакери, като още тогава стана ясно и местонахождението на един от тях – съветският град Магнитогорск.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР