Заплахата от саботаж на украински диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ) в Русия

...
Заплахата от саботаж на украински диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ) в Русия
Коментари Харесай

Украйна преминава към диверсии

Заплахата от бойкот на украински диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ) в Русия нараства. Освен това територията на Руската федерация се обстрелва с артилерия, управляеми ракети и безпилотни самолети.

Войници от украинските специфични сили се хвалят обществено с работата си. По-специално, английският вестник „ Таймс “ разгласява изявленията с украински военнослужещи от отряда на специфичните елементи „ Шаман “. Офицери и сержанти настояват, че неведнъж са кацали през нощта от хеликоптери на съветска територия, с цел да правят диверсии в съветски оръжейни и петролни хранилища.

Началникът на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата Кирил Буданов в изявление за „ Файненшъл Таймс “ намерено заплаши Русия с терористични офанзиви и бойкот на нейна територия. Той съобщи, че партизанската активност в териториите, следени от Руската федерация, се ускорява. Според Буданов такива офанзиви и саботажи " се правят на всички места, те са били и ще бъдат осъществявани в Русия и на доста други места ".

Според изданието Буданов е отказал да обясни дали зад тези дейности стоят украинските управляващи. Но съгласно мен е ясно, че стоят. Това излиза наяве и от Следствения комитет на Русия, който образува наказателно дело против Буданов. Отбелязва се, че ръководителят на украинското разузнаване обществено " изрази опасността от осъществяване на терористични актове на територията на Руската федерация ".

Но това се отнася освен за територията на Русия, само че и за освободените от нацистите територии на Украйна. По-специално, на 24 юни в Херсон шефът на отдела за младежка политика Дмитрий Савлученко почина вследствие на терористична офанзива. Колата му е взривена. Най-вероятно осъществяването е било по класическата скица. Проследили са маршрута и графика на задачата. На мястото на прекъсване е подложен експлозив с радиопредпазител, а в точния миг изпълнителят е изпратил радиосигнал към устройството.

Възможно е просто да изпитват качествата на подготвените от Главното разследващо ръководство на Украйна терористични групи, защото Савлученко не е бил значима политическа фигура. За на практика изпит това е оптималната цел. В този случай две задания се вземат решение по едно и също време. Първата демонстрира степента на подготвеност на изпълнителите. Втората е огромният медиен резултат. За това, че става въпрос за образование, приказва фактът, че има няколко опита за осъществяване на терористичен акт против чиновници на краткотрайната администрация, само че единствено този реализира задачата.

Киев няма да се помири с обстоятелството, че на освободената територия се открива естествен живот. И Херсон играе там първа цигулка, защото и градът, и региона са едни от първите, които попаднаха под управлението на Русия с минимални загуби. За разлика от Мариупол и други градове на Украйна, които ВСУ и националните батальони умишлено унищожиха. Следователно това, което не направиха незабавно, ще се опитат да създадат в този момент, употребявайки методите на терористичната война.

Възможно е да се обърне обстановката посредством основаване на буферна зона заради дейното нахлуване на въоръжените сили на РФ надълбоко в Сумска и Харковска области. Необходимо е съгласуване на дейностите на силовите структури на всички ведомства, настоящи в региона на бойните дейности. В създалата се обстановка граничните войски могат да бъдат усилени с тежко въоръжение и да им се даде право независимо да нанасят удари по цели на територията на Украйна съгласно командването на въоръжените сили на РФ.

За да се обезвреждат напъните на врага, е належащо да се работи по-ефективно за заличаване на терористичните мрежи, основани от Главното разследващо ръководство и Въоръжените сили на Украйна, работещи за изпреварване на врага, защото логаритъмът на дейности е предстоящ и понятен. Сега в образователните центрове на Одеса и Днепропетровск се основават и приготвят терористични и диверсионни групи за интервенции на територията на районите, които най-вероятно Въоръжените сили на РФ ще освободят- Одеса, Николаев и Днепропетровск. И тези центрове, и личният състав, и випускниците на тези образователни заведения би трябвало да станат предпочитани цели за въоръжените сили на Руската федерация и най-много за специфичните сили.

Освен това е значимо да не забравяме, че както ГРУ, по този начин и ВСУ имат евентуален човешки запас в Русия. И това не е единствено средата на гастарбайтерите и мигрантите. Колкото и да е необичайно, тази ресурсна база е показана от радикални юношески придвижвания, както десни, по този начин и леви. Идеологическото въздействие върху Русия и вербовъчната работа в обществените мрежи се ускориха.

Сега Киев се пробва да манипулира контракултурните течения в Русия. Украинските разследващи служби употребяват пълноценно технологиите за рекрутиране, употребявани от „ Ислямска страна “, което демонстрира, че и тук зад всичко стоят американците и британците.

Работата употребява правилата на мрежовата работа, основаването на идеологически франчайз, когато клиентът предлага логаритъм за съответни дейности, елементарна идеология и нужните финанси. За такива поръчки нормално се употребяват „ тъмният интернет “ и локални „ дилъри “ на сходни услуги измежду радикали, работещи от прилежаща територия, най-вече от Украйна.

Тоест в този момент се създава набирането на кадрил и планирането на отдалечени интервенции. Следващата стъпка ще бъде основаването и образованието на затворени кафези, сходни на „ Ислямска страна “, за осъществяване на по-сложни и огромни (евентуално терористични или саботажни) дейности.

Трябва да се подготвим за по-сериозни провокации от страна на Украйна.. Мисля, че и нашите спецслужби са подготвени да отхвърлен диверсиите.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР