Заплаха за бомба в сградата евакуира за три часа служителите

...
Заплаха за бомба в сградата евакуира за три часа служителите
Коментари Харесай

Фалшива бомбена заплаха евакуира служителите на БНТ

Заплаха за бомба в постройката изтегля за три часа чиновниците на Българската национална телевизия. Сигналът беше получен на електронната поща на новините на Българска национална телевизия. Същото писмо е изпратено и до летищата в София, Пловдив, Варна и Бургас. Проверка на антитерористите от Министерство на вътрешните работи сподели, че взривни устройства няма.

Вижте повече детайлности в директното включване на Иво Никодимов.

Писмото е получено на електронната ни поща малко след 9:30 ч сутринта. По всяка възможност, текстът на български е писан благодарение на Google преводач, защото гласи, че взривните устройства са " засадени " в постройката на телевизионната компания " Българска национална телевизия ".

Около три часа чиновниците останаха отвън постройката на Българска национална телевизия.
Иван Иванов, редактор в Сутрешния блок на Българска национална телевизия: Подготвяхме утринния блок за идващия ден. Дойде чиновник на малкия екран, който сподели, че има сигнал за бомба и да напуснем постройката. Излязохме на открито. Полицията ни помоли малко да се отдалечим. Те разшириха периметъра. Няма суматоха, всичко е умерено.Ивета, чиновник в заведение: Влязоха вътре и споделиха, че е по безвредно да излезем на открито, тъй като има сигнал за бомба.
- Беше ли цялостно заведението?
- Не имаше 5-6 индивида, не повече.
- Как реагираха хората?
- Предупредихме ги, че би трябвало да излязат. Не бяха удовлетворени
Полицията продължава следствието по случая, с цел да се откри кой е изпращачът на писмата с бомбени закани.
 Сигнал за бомба в Българска национална телевизия Сигнал за бомба в Българска национална телевизия
Приключи инспекцията на полицията за бомба в постройката на Българската национална телевизия на ул. "Сан Стефано " 29. Сигналът беше получен анонимно на ред...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР