Запитана за каква корупция става дума, след като министерството е

...
Запитана за каква корупция става дума, след като министерството е
Коментари Харесай

Боил Банов С Тежки Думи За Някога Уважаваната Йончева

Запитана за каква корупция става дума, откакто министерството е завело дело за неустойки към изпълнителя на проека за Ларгото на София и към този момент има дело, депутатката увери, че ведомството в действителност съди компанията за нещо напълно друго и за различен интервал от време.

Ето по какъв начин отвърна Банов в профила си в обществената мрежа:

" Във връзка с следващите " разкрития " на Елена Йончева -

Всички документи са предадени на прокуратурата, дал съм пояснения и имам вяра, на институциите и способените органи. За страдание, партийната агитация използва за лични цели културата. За страдание, да бъде знаме на това одобри да бъде в миналото уважаваната и харесвана журналистка госпожа Йончева.

За страдание, истината остава все по-сама и за това виновност носим всички. Фалшивите вести, " различните обстоятелства " към този момент ни давят.

Не съм професионален политик и може и да сгреша, само че няма да разясня всяко включване на Българска социалистическа партия. Лъжите са доста. За тях не е значима истината, а тази съединена подправена вест да се повтаря. Не е значимо, че е лъжлива. Не е значимо, че е сапунено-оперетна. Не е значимо и че това е партията с исторически най-големи провинения към свободата на медиите и към свободата въобще.

С почитание, Боил Банов ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР