Запитана коя е най-добрата й приятелка в Пайнер“, Преслава отговори

...
Запитана коя е най-добрата й приятелка в Пайнер“, Преслава отговори
Коментари Харесай

Преслава остана без приятелки в Пайнер!

Запитана коя е най-хубавата й другарка в " Пайнер “, Преслава отговори изрично, че на тази позиция във компанията стои само сестра й Ивелина.

На такова състояние е топ певицата. Всичките чалгагърли, които й се пишеха супер близки, с които дружеше, към този момент са на назад във времето.

Феновете са в шок от последните самопризнания на изпълнителката. " Нищо неприятно няма човек да споделя, че брат ти или сестра ти са ти най-близки. Кръвта вода не става. Ама чак пък да се пишете най-хубави приятели… Ей това не мога да го схвана “, питат се фенове, писа " България Днес ".

Но означават, че това в действителност е напълно предстоящо. От години насам Преслава поставя все по-ситна цедилка на приятелките си и те понижават от ден дневно. Един от последните " тихи “ кавги е този сред Преслава и Емануела покрай следващия " Биг Брадър “. В риалити шоуто гримьорът на звездите Цецо Андреев и Емануела влязоха в тежък спор.

Размениха си обиди, сълзи. В отбрана на Цецо в студиото на шоуто се появи Преслава и сподели, че той не е желал да злепоставя Емануела. Според Преси това било " прочувствен изблик “. Емануела се разгневи извънредно и това беше краят сред нея и Преслава.

Феновете помнят, че и с Азис беше доста близка, само че внезапно прекратиха всевъзможни връзки. Подобна орис сполетя и дружбата на Преси с Галена.

Сега Преслава залага на кръвната връзка, на роднинството. И самичък воинът е боец. Гледа всяка свободна минута да бъде с дъщеря си Паола.

Пайнерката се е концентрирала и върху битката с коремчето след раждането. Все още певицата наподобява секси, само че с прилепнали рокли всичко се обрисува издайнически.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР