Запитан постъпвали ли са сигнали за нарушения и корупция в

...
Запитан постъпвали ли са сигнали за нарушения и корупция в
Коментари Харесай

Президентът Радев С Първо Изявление За Акциите, Които Разтрисат България!

Запитан постъпвали ли са сигнали за нарушавания и корупция в ДАЧБ в президентството и президентската администрация има ли отношение по въпроса, Радев означи, че са постъпили сигнали и те са били предадени в прокуратурата. Той отхвърли да разяснява какви са били те с мотив, че тече разследване.

" Всички сигнали са предадени в прокуратурата, имал съм диалози с ДАНС, и с прокуратурата ", посочи президентът Радев.

Държавният глава прикани държавното управление да прочете демографската статистика, престъпните летописи и да се запознае с цифрите, които мерят стандарта и качеството на живот в най-изостаналите страни от Европейски Съюз, които са надалеч преди нас.
" Цифрите, които са значими за българските жители, не са в интерес на ръководещите ", даде да се разбере той.

На въпрос по какъв начин би коментирал думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че държавното управление е изпратило дребния си съдружен сътрудник на кучетата, Радев уточни, че не влиза в кухнята на обединението, а и на която и да било партия.

Според него, с цел да имаме сполучлива битка с олигархията, би трябвало да има сполучливи правоохранителни органи, които да не се въздействат от политическата обстановка, да бъдат подвластни само на закона и да не влизат в стопански и политически предмет на ръководещите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР