Запитан дали има някаква информация от службите дали този човек

...
Запитан дали има някаква информация от службите дали този човек
Коментари Харесай

Бойко Борисов Свиква Спецслужбите Заради Българска Връзка С Атентата В Нова Зеландия!

Запитан дали има някаква информация от службите дали този човек в миналото е бил в България, ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отговори пред bTV: " Не, само че даже и да има, способените органи би трябвало да отговорят ".

Очаквайте детайлности от съвещанието.

Междувременно Министерство на външните работи предложи на българските жители, пребиваващи в Нова Зеландия, да не вършат опити да навлизат в отцепените от полицията региони, прецизно да съблюдават рекомендациите на правоохранителните органи и останалите профилирани служби. По информация на българското посолство в Австралия, акредитирано и за Нова Зеландия, няма данни за потърпевши български жители при терористичния акт.

При подозрения за наранени близки, информация може да бъде получена на горещата телефонна линия на новозеландската полиция +64-0800-115-019.

При потребност от подпомагане, българските жители, пребиваващи краткосрочно или дълготрайно в Нова Зеландия, могат да се обръщат към посолството на България в Австралия на следните телефони:

+612 62869700 и +614 38 005 187 (дежурен телефон в извънработно време).

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на Дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР