Записванията за третото издание на летния лагер за деца в

...
Записванията за третото издание на летния лагер за деца в
Коментари Харесай

Пътят към Камп Ноу е открит

Записванията за третото издание на летния лагер за деца в "Барселона " не престават с цялостна мощ, а до цялостните с страсти седмици остават малко повече от 100 дни.

След 30 юни децата от България ще упражняват на "Мини Естади ", подготвителния стадион на клуба, ще видят величествения "Камп Ноу ", ще се допрян до музея, преливащ от сребърните купи на "Барса ", ще учат испански език, ще обикалят из забележителностите на града и... ще изживеят 7 дни, от които усещанията ще останат постоянно.

Стартът бе даден при започване на февруари и ползата, както към този момент трета година е традиция, е сериозен. Първата седмица на Кампуса е от 30 юни до 7 юли (8-14 г.), а втората е 7-14 юли (14-18 година включително).

Едно от хлапетата, взело участие в предходните две години - Георги Ангелов от София, който към този момент е част от Барса, откакто бе забелязан от скаутите на гранда навръх Кампуса, получи неповторимата опция да порита даже на "Камп Ноу ". Случи се при представянето на новото попълнение на първия тим Йери Мина, когато малчугани от детските отбори влязоха на игрището и си подаваха топки между тях и с усмихнатия колумбиец.

Ето такива страсти дава "Кампус Барселона ". През 2018-а Академия "Христо Стоичков " също "влиза в мача " и следобедните тренировки на децата ще са там. Сутрешните - на "Мини Естади " при експертите от Барса.

Пътят е открит. В предходните 2 години близо 200 деца го изминаха, през тази местата за искащите може и да се окажат незадоволителни.

Записвания към този момент има от Гърция, Русия и Испания, а интерес - от още няколко страни отвън България. Отборът на "Кампус Барселона " за 2018-а ще е интернационален.

Кой не би желал да види детето си в синьо-червения екип, който носи на гърба и душата си Лео Меси? Или да го види грейнало в музея на Барса?

Остават малко над 100 дни до Епизод III на страстта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР