Записването за първия за годината Мастърс на Интерактив тенис Lotto

...
Записването за първия за годината Мастърс на Интерактив тенис Lotto
Коментари Харесай

Започна записването за най-големия софийски тенис турнир за любители

Записването за първия за годината Мастърс на Интерактив тенис Lotto Sofia Masters 2018 към този момент е отворено, оповестиха уредниците. Турнирът стартира на 4 юни с квалификации на кортовете на Националния тенис център, а срещите от главната скица започват на 11-ти. Lotto Sofia Masters 2018 е неповторима опция за начинаещи и напреднали да се допрян до професионалния тенис. Всички дуели след фаза осминафинали ще се играят на Централния корт в Борисовата градина, където са се подвизавали най-хубавите български тенисисти, отпред с Григор Димитров. Форматът на конкуренцията е с класическа дължина 2 от 3 сета и това ще бъде съществено тестване за физическата форма на участниците. За всички срещи са обезпечени нови топки и арбитър на клетка. На полуфиналите и на финала съперниците ще разчитат и на арбитър на стол.

В Lotto Sofia Masters 2018 могат да вземат участие всички играчи, без значение от равнището им, като единственото изискване е да имат профил в системата на www.interactive-tennis.com. Победителят ще си тръгне с парична премия, обезпечена от "Спорт хранилище “ и „ Лото ", както и с 1000 точки за ранглистата на ИТЛ.

От Интерактив тенис чакат сериозен интерес към шампионата, който събира най-запалените дилетанти от София. Миналата година звездата на конкуренцията беше артистът Ненчо Балабанов, който сподели забележителна форма и към този момент съобщи присъединяване за тазгодишния Мастърс. На кортовете ще излезе и миналогодишният победител Радослав Владимиров, а най-вероятно и някои от най-успешните непрофесионалисти отпред с Едиз Батран, Камен Новиков, Иво Недков и Камен Маздрашки. Повече детайлности за схемата на шампионата и за изискванията за присъединяване може да получите на уеб страницата на Интерактив тенис тук.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР