Записва във висока резолюция екстремните преживявания, вкл. под вода, компактна

...
Записва във висока резолюция екстремните преживявания, вкл. под вода, компактна
Коментари Харесай

Andoer – 4K HD екшън камера и видеорегистратор

Записва във висока резолюция рисковите прекарвания, включително под вода, компактна и лека, може да се носи и на каската

Компактната екшън камера Andoer се предлага в няколко цветови разновидността

Запаметяването на вълнуващи моменти от живота в никакъв случай не е било по-достъпно и елементарно. Всеки смарт телефон през днешния ден има прилична камера за фотоси и видео, само че когато става въпрос за рискови прекарвания или шофиране – няма по-подходящи от така наречен екшън камери, които за здрави и устойчиви на въздействия компактни устройства за потребление в разнообразни сюжети.

Тези налични ценово устройства оферират напреднали благоприятни условия за запис на видео по време на спорт, туризъм, гмуркане, при шофиране и други дейни занимания. Andoer е една такава камера, на цена под $30, само че която поддържа запис на 4K HD видео при 30fps и фотоси с високо качество. Моделът употребява датчик Sony IMX179A с резолюция 16MP и предлага разнообразни режими на снимане.

Andoer поддържа запис на видео с резолюция 4К при 30 фрагмента в секунда

Екшън камерата Andoer, предлагана от онлайн магазина Tomtop , има вграден безжичен модул Wi-Fi за предаване на сниманото наличие към екрана на смарт телефона, от който може също да се ръководи отдалечено. Камерата разполага със слот за карти памет microSD с потенциал до 64GB за предпазване на фотосите и видеото.

Можете да ползвате Andoer и под вода, на дълбочина до 30 метра, с включения в комплекта водоустойчив калъф. В допълнение, това устройство е използвано като уеб камера, а също по този начин и като видеорегистратор при шофиране. С дребните си размери и тегло, камерата пасва идеално на каска – няма да усетите тежестта й, до момента в който записва всичко, което се случва в 170-градусов обсег.

Andoer се доставя с водоустойчив калъф за прилагане на дълбочина до 30 метра

LCD екранът на има диагонал 2,0 инча, а за обработката на изображенията се грижи DSP чип Allwinner V3. Камерата поддържа запис на видео с резолюция до 4K при 30 фрагмента в секунда (fps), във формат MP4 и компресиране H.264. По-ниските поддържани резолюции са 2K/30fps, 1080P/60fps/30fps и 720P/120fps/60fps/30fps, а при фотосите – фото-резолюции 16M, 12M, 8M, 5M и 2M, във формат jpg.

Екшън камерата Andoer  предоставя няколко режима на снимане, включително единични фотоси, селфи с таймер от 3 до 20 сек., автоматизиран и драма. Предвидени са още „ anti-shake ” функционалност, бял баланс за другите условия на осветление и автоматизирано изключване. Устройството разполага с порт USB 2.0 и батерия с потенциал 900 мАч.

Andoer има 2,0-ичов LCD екран, USB порт и
слот за microSD карти с потенциал до 64GB

Цената на Andoer сега е понижена до $27,87 в акция за ликвидация, плюс  $10,71 за доставка. Камерата има размери 5,7х3,9х2,7 см и тежи едвам 58 грама. В комплекта са включени USB кабел, водоустойчив калъф, захранващ адаптер, управление за потребителя и голям брой съоръжения за закрепване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР