Записите ще се отразят на президента, ще консолидират поддръжниците му.

...
Записите ще се отразят на президента, ще консолидират поддръжниците му.
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Рейтингът на Гешев ще расте

" Записите ще се отразят на президента, ще консолидират поддръжниците му. Въпросът е дали ще има продължение. Наблюдаваме две групи – едните застават на негова страна, другите против него ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3 Евелина Славкова, социолог от ТРЕНД.

" Промяната на Конституцията не трябва да бъде обвързана с персоналния проблем с президента. Когато си президент и си изразител на мнението на българското общество, в реда на нещата е да приказваш с образци и да казваш за какво такива промени би трябвало да бъдат направени. Говорим за PR неточност ", сподели Славкова, написа Novini.bg.

" Линията на Радев е опозиционна, ще я следим до края на неговия мандат, да бъде в остри връзки с държавното управление.  Поведението на президента е поредно. Интересно е да забележим по какъв начин президента ще се нарежда в предизборната акция. Важно е какво ще се случва в Българска социалистическа партия и изборите в партията. Ключово е дали няма обстановката да се обърне в Българска социалистическа партия и в случай че не е Корнелия Нинова, ще получи ли президента отново поддръжка на Българска социалистическа партия на идващите избори? Как ще се схваща възможният новоизбран ръководител с ръководещите? ", запита тя.

" Радев е подкрепян от симпатизанти на разнообразни политически сили като Вътрешна македонска революционна организация и даже ГЕРБ, доста мъчно те ще поддържат Българска социалистическа партия поради президента. Българска социалистическа партия имат поредно държание в поддръжката си към президента. Нинова си дава сметка, че Радев е единствената победа на Българска социалистическа партия в последните години и тя ще я експлоатира. Българска социалистическа партия изживяват още веднъж тежки вътрешни проблеми, Нинова ще се концентрира върху партията ", съобщи още Славова.

" Тази година ще бъде основополагаща за това какво да чакаме през 2021 година Освен партията на Мая Манолова, можем да споменем и Слави Трифонов измежду новите обединения. Слави изпусна момента, когато трябваше да се яви на избори. Рейтингът на Гешев ще пораства, тъй като когато българинът види дейности, приема това за позитивно ", разяснява тя. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забравили
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР