Записите с Радев и началника на Военновъздушните сили са провокация.

...
Записите с Радев и началника на Военновъздушните сили са провокация.
Коментари Харесай

Тихомир Стойчев: Целта на разследването не е Радев. Това е провокация

Записите с Радев и началника на Военновъздушните сили са провокация. Целта на следствието не бил държавни глава, а ген.-майор Цанко Стойчев. Това съобщи пред bTV някогашният началник на ЦСБОП Тихомир Стойчев.
“Имаше доста процедури в Министерството на защитата, в това число и за превъоръжаването, имаше доста подозрения, че може да се лобира от компании и институции за нашия избор. Притеснява ме, че внезапно стана обществена целева информация “, разяснява Стойчев.

Той беше безапелационен - дейностите на прокуратурата сега по никакъв начин не са инцидентни и съобщи, че комисиите по сигурност в Народното събрание е трябвало за знаят за въпросните записи. В публикуваните записи обаче няма нищо притеснително, безапелационен е някогашният началник на ЦСБОП, тъй като от тях сега само излиза наяве, че КПКОНПИ проверява Десислава Радева.

“Ако сегашната госпожа Радева е била назначена на две длъжности и по какъв начин е станало това – са неща, които ще се изяснят в този момент. За мен е неразбираемо за какво този диалог не се състои в кабинет, в случай че има нещо съмнително “, добави някогашният началник на ЦСБОП.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР