Записите, пуснати от прокуратурата, не са минали през юридическо обсъждане,

...
Записите, пуснати от прокуратурата, не са минали през юридическо обсъждане,
Коментари Харесай

Председателят на Съвета на президента вижда разграждане на държавността

Записите, пуснати от прокуратурата, не са минали през юридическо разискване, с цел да забележим какво е ситуацията. Предполагам, че президентът ще излезе с публична позиция. Това съобщи ръководителят на Стратегическия съвет при президента Калоян Методиев.
Нямаме ликвидиране, нямаме корупция за милиони, което да постанова такива рискови ограничения. Нещата се развиват мълниеносно, научваме ги при отваряне на уеб сайтове, добави Методиев в предаването „ Лице в лице ” на bTV.
Методиев сподели и, че няма информация Румен Радев да е желал среща с основния прокурор Иван Гешев и Иван Гешев да е отказал. Ако основните мъже в страната не си приказват, не е добре, е тезата на ръководителя на Стратегическия съвет на президента.
По тематиката за дебата за смяна на Конституцията във връзка с ролята на прокуратурата Методиев разяснява единствено, че всяко деяние ще е плод на течащите разговори. " Целта може да е единствено една - търсене на метод на оптимизация на работа на страната ", акцентира Методиев.
" Свидетели сме на разграждане на държавността ", заключи Методиев. Според него се основават условия за " съвършена стихия " и кой какво ще прави е различен въпрос. " Система след система изключват ", сподели още Методиев, уточнявайки, че приказва в качеството на политолог. " Представете си, примерно, че данните, които подаваме на Евростат, са подправени ", добави Методиев по отношение на положението в България и приравни страната с африканско равнище поради рецесията с водата в Перник.
За край Калоян Методиев съобщи, че президентът не се опасява от импийчмънт: " Ако тръгне процедура по импийчмънт, рейтингът му ще стане от 60% на 80% ".
Можете да научите за разкритията на прокуратурата в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР